Rullende lukkermotor - fordeler med aluminiumslegering rullende gate

Aluminiumslegeringsrullende skodder produsert av Brady er egnet for moderne kommersielle bygninger som kommersielle blokker, supermarkeder, spesialbutikker og innendørs.Overflaten på lamellene er preget med melkehvite horisontale striper, som er fasjonable, enkel, lys og elegant.Det kan motstå regn, korrosjon og riper.Det kan åpnes ved elektrisk eller manuell drift, og den er lett og moderne.Samtidig har den funksjonene til lydisolasjon, varmeisolering og beskyttelse.Det er et internasjonalt populært kommersielt rullende lukkerprodukt og et oppgraderingsvalg for tradisjonelle enkeltlags rullende skodder.

Aluminiumslegeringsrulleren produsert av Brady har følgende fordeler:

1. Dobbeltlags gardin: Gardinene som brukes i aluminiumslegeringsrullingsporten er dobbeltlaget.De doble gardinene gjør døren mer holdbar, korrosjonsbestandig, slagfast, ripebestandig og har lengre levetid.Lamellene har en rekke farger, og brukere kan velge i henhold til deres preferanser.

2. Skreddersydd: I henhold til kundens faktiske installasjonshullstørrelse blir produksjon og installasjon av en-til-en rullende lukkerdører utført, og størrelsen måles til millimeter, som er mer profesjonell og mer egnet.

3. Liten installasjonsplass: Aluminiumslegeringsrolleringsmerket er egnet for installasjonshull i forskjellige størrelser.Hjulet er krympet over installasjonshullet, bare høydeplassen over dørhullet er okkupert, og det påvirker ikke inntreden og utkjørsel av kjøretøy og fotgjengere.

4. Rolig drift: Under produksjonen av aluminiumslegeringsrullinger brukes det stille operasjonssystemet for å redusere driftsstøyen.

5. Diversifiserte åpningsmetoder: Produsenter av aluminiumslegering av rullende gate vil gi manuelle, elektriske og fjernkontrollmetoder å velge mellom, og operasjonen er enkel og praktisk.

6. Plasseringsutnyttelse: Den skreddersydde dørkroppen til aluminiumslegeringsrulleren er ikke skrå utover, slik at selv om andre gjenstander er plassert foran døren, vil det ikke påvirke åpningen av rullende lukker.

7. Lett drift: Pålitelig balansesystem, kraftig kjøreapparat, godt laget guideskinner og fleksible ruller gjør at dørkroppen fungerer lett og fleksibelt.

8. Farger er valgfrie: beige, rød, blå, trekorn, grønn og andre aluminiumslegeringsgardiner kan velges.


Innleggstid: 28. desember 2022