Beidi viser frem banebrytende dør- og vindus teknologi på Canton Fair

Beidi, en ledende produsent i dør- og vindus teknologibransjen, er glade for å invitere innenlandske og utenlandske kjøpere til å oppleve de siste fremskrittene på Booth 12.1i47 i løpet av den andre perioden av den 135. Canton Fair i Guangzhou.Med over 25 tiår med erfaring, toppmoderne produksjonsanlegg og stor produksjonskapasitet i Kina, er Beidi forpliktet til å levere eksepsjonelle produkter og tjenester til sine kunder.

Oppdag kraften bak Beidis banebrytende produkter, inkludert innovativeRullende dørmotorer, skyveportåpnere, oggarasjeportåpnere.Disse produktene er designet for å oppfylle internasjonale kvalitetsstandarder, noe som sikrer eksepsjonell ytelse, pålitelighet og bekvemmelighet for å imøtekomme kundens krav.

Beidi setter sin ære i sin evne til å tilby rettidige leveranser og eksepsjonell service til kjøpere over hele verden.Utstillingen på Canton Fair presenterer en gylden mulighet for Beidi til å vise frem sin ekspertise og etablere meningsfulle forbindelser med kjøpere fra ulike bransjer.Selskapet ser frem til å møte potensielle kjøpere og diskutere hvordan løsningene kan heve prosjektene sine.

Lagre datoen for utstillingen, som vil finne sted fra 23. april til 27. april 2024. Bli med BEIDI på Booth 12.1i47 for å utforske fremtiden for dør- og vindusautomatisering og forme industrien sammen.

For mer informasjon om Beidi Door Motor og dens produkter, besøk www.beidimotor.com.

Beidi på 135. Canton Fair

Innleggstid: 26. mars 2024