Detaljert forklaring av klassifiseringen av ofte brukte rullende lukkerdører

1. I henhold til åpningsmetoden
(1) Manuell lukker.Ved hjelp av balanseringskraften til torsjonsfjæren på den sentrale akselen til rullegardinen oppnås hensikten med å trekke rullegardinen manuelt.

(2) Motoriserte rulleskodder.Bruk en spesiell motor for å drive den sentrale akselen til rullegardinen til å rotere for å nå rullegardinbryteren, og stopp automatisk når rotasjonen når de øvre og nedre grensene satt av motoren.Spesialmotorer for rulleporter inkluderer utvendige rulleportmaskiner, rulleportmaskiner i australsk stil, rørformede rulleportmaskiner, brannsikre rulleportmaskiner, uorganiske rulleportmaskiner med doble gardiner, hurtige rulleportmaskiner, etc.

Motorsed Roller Shutter Door

2. I henhold til dørmaterialet
Rulledører i uorganisk stoff, rulledører i netting, rulledører i aluminiumslegering, rulledører i krystall, rulledører i rustfritt stål, rulledører i farget stål og vindbestandige rulledører.

3. I henhold til installasjonsskjemaet
Det er to slag i veggen og på siden av veggen (eller kalt inne i hullet og utenfor hullet).

图片2

4. I henhold til åpningsretningen
Det er to typer rulling og sidescrolling.

5. I henhold til formålet
Vanlig rullende dør, vindtett rullende dør, brannsikker rullende dør, rask rullende dør, elektrisk australsk stil (stille) rullende dør

6. I følge brannvurderingen
I følge GB14102 "Generelle tekniske forhold for stålruller", er vanlige stålrullens persienner delt inn i:
F1-klasse, brannmotstandstid
F2-klasse, brannmotstandstid
Sammensatte stålruller er delt inn i:
F3-klasse, brannmotstandstid
F4 karakter, brannmotstandstid
Den nasjonale standarden GB14102 krever imidlertid ikke brannmotstandstesten for å måle temperaturøkningen til baktildingsoverflaten for brannmotstandsytelsesklassifiseringen av rulleporter av stål, og bruker ikke temperaturøkningen på baktannoverflaten som en betingelse for å bedømme Brannmotstandstid.Rulleskodder, fordampende damp-mist stålruller osv. Brannmotstand.For å skille klassifiseringen av rulleskodder med brannmotstandsgrenser av de to ovennevnte vurderingsforholdene, før innføringen av den nasjonale standarden for klassifisering av rulleskodder, foreslo ekspertene i ledelsen av "High Regulations" at: iht. den nasjonale standarden "Brannmotstandstestmetoder for dører og rulleskodder" GB7633 utfører brannmotstandstesten og oppfyller kravene til ulike vurderingsforhold, inkludert temperaturøkningen på baktannoverflaten.Brannmotstandsgrensen ≥ 3,0 timer kalles en super-grade rulleskodder.Det er en generell betegnelse for de som ikke tar temperaturstigningen på baktannoverflaten som vurderingsbetingelse i brannmotstandstesten.Vanlig lukkerdør.

7. Spesifikk klassifisering Introduksjon:
1).Tradisjonell stjerneplate Rullende lukkerdør
Det kalles også styrbordporten.Det er fremdeles den vanligste porten på gaten.Det gjør den høyeste åpningsstøy.Manual One er arbeidskrevende for å åpne etter lang tid, og den elektriske støyet fremdeles.
2).Rulleport av aluminiumslegering
Sammenlignet med vanlige rullende dører, har det betydelige fordeler når det gjelder utseende, miljøvern og sikkerhet.Aluminiumslegeringsrullingsdøren kan sprayes med forskjellige farger og mønstre på overflaten, og den kan også belegges med ujevn trekorn, sandkorn, etc., som viser det edle temperamentet, forbedrer åpenbart karakteren på køyen din, og lager Du skiller seg ut blant mange køyer.

图片3

Det unike materialet og strukturelle designen til lukkedøren i aluminiumslegering kan effektivt forhindre sterkt lys og ultrafiolett stråling, og fullstendig løse drivhuseffekten forårsaket av sollys i rommet.Det er egnet for forskjellige klima- og værforandringer og har langsiktige effekter på innemiljøet.Den beskyttende effekten, etter testing, viser at blokkeringsgraden for rullende lukkedører og vinduer for sollys kan nå 100%, og blokkeringshastigheten for temperatur kan nå mer enn 95%.
Rulleporten i aluminiumslegering har endret de iboende manglene til den tradisjonelle rulleporten, som er støyende.Når du åpner eller lukker, er det bare en lyd som vinden blåser og fallende løv, noe som gir deg en behagelig følelse av å åpne døren.mitt lands rulleportleverandører kan gi deg et komplett sett med høykvalitets rulleporter.(Rulledøren i aluminiumslegering var ikke designet for forsegling i begynnelsen, men den lydabsorberende gummilisten ble lagt til gardinen for å forbedre tetningsytelsen, men den er fortsatt ikke forseglet.) Det er to typer hule aluminiumslegeringer ekstruderingsprofiler for eksisterende rullegardin av aluminiumslegering.Og aluminiumslegeringsfylte polyuretanskumprofiler, ekstruderte gardiner er overlegne fylte profiler i styrke, hardhet, produksjonsbredde og beskyttelsesytelse, og profilene til dørkroppsgardiner kan velges fritt i henhold til kundenes ulike behov.

3).Rulleport i stål i farge
● Dørpanelene er laget av fargestålplater, aluminiumslegeringspaneler eller komposittpaneler, og dørpaneler med forskjellig tykkelse velges i henhold til bredden på døråpningen.Dagslysvinduer og dør-i-dør (små dører) kan legges til etter behov.
● En rekke paneler og farger er tilgjengelige.
● Dørpanelet kan være utstyrt med forskjellige lysvinduer, ventilasjonsvinduer og dør-i-dør (liten dør).

4).Rutenett rullende dør
Selv om gitterdøren er lukket, vil den ikke gi folk følelsen av å være tett i esken, og den er fortsatt pustende og lysavgivende.Og det kan brukes i forbindelse med aluminiumslegeringsrullerdører for å oppnå ventilasjon og forhindre kikking.{Merk: Hvis det er plass i midten av dørstykket, kalles det en gitterrulledør, og noen kalles lysgjennomførende og ventilerende rulledører, lysgjennomførende og ikke-ventilerende rulledører (navnet er for langt ), og mesh-rulledører (ikke alle rutenett-rulledører har masket som helhet. Ja, noen har hull i øvre eller midtre).

图片4

5).Rulledør i krystall
Det er en representant for mote i rullende lukkerdører.Polykarbonat (PC -skuddsikkert lim) brukes til å lage ingeniørplast for å lage gardiner.Krystallvalsedører gir et fasjonabelt utseende og følelse av trendy butikker som moteklær, merkevaremonopol og trendy mobiltelefoner.Den har også en viss vanntett og vindtett effekt, og aluminiumslegeringen som forbinder ribben styrker den beskyttende effekten, og det er frostede, gjennomsiktige, fargede og andre spesifikasjoner for utvalget.

图片5

6).Rustfritt stål rullende dør
Den har vakker farge og glans, glatt, horisontalt kornavlastningsdesign, full av lag og tredimensjonal sans;overflaten av dørkroppen er behandlet med bakelakk for å gjøre dørpanelet mer holdbart;en rekke installasjonsmetoder er tilgjengelige, og enkle å installere, rask byggehastighet og spare byggeperiode, hvis det er noen skade, kan utføre enkelt gardinutskifting for å spare kostnader.

7).PVC rullende dør
Også kalt rask rulleport, den er laget av PV-materiale.Løpehastigheten er veldig høy og når 0,6 m/s.Den kan raskt isoleres for å sikre støvfri luftkvalitet i verkstedet.Den har mange funksjoner som varmekonservering, kuldekonservering, insektmotstand, vindmotstand, støvmotstand, lydisolering, brannforebygging, luktforebygging og belysning.Det er mye brukt i mat, kjemikalier, tekstil, elektronikk, supermarkeder, frysing, logistikk, lager og andre steder, kan møte høyytelseslogistikk og rene steder, spare energi, høyhastighets automatisk avstenging, forbedre driftseffektiviteten, skape en bedre driftsmiljø og andre fordeler.

8).Brannlukkerdør
Den er sammensatt av gardinpaneler, rullekropper, føringsskinner, elektriske overføringer og andre deler.Gardinplaten er laget av 1,5 tykk kaldvalset båndstål rullet til en "C"-formet plate som overlapper og låser hverandre, som har egenskapene til god stivhet og utmerket tetningsytelse.Den kan også ta i bruk en kombinasjonsstruktur av stål "r-type serie. Den er også utstyrt med temperatursensor, røyksensor, lyssensor alarmsystem, vanngardinspraysystem, automatisk alarm i tilfelle brann, automatisk sprøyting, automatisk kontroll av dørkropp, og fast punktforsinkelse. Den kan lukkes når som helst slik at personer i det katastroferammede området kan evakueres. Den omfattende brannbeskyttelsesytelsen til hele systemet er bemerkelsesverdig.

图片6

Innleggstid: Mar-09-2023